Fruit melanges

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 95

  • Christmas Fruit Melange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kaneel en kruidnagel. Deze verleidelijke evenwichtige fruit melange met de winterse smaak van kaneel en kruidnagel brengt een waar genot in kerst tijd. Een seizoensgebonden thee: Voor een ideale versheid en een perfecte smaak bieden wij deze herfst en winter specialiteit uitsluitend tijdens het seizoen van 1 Augustus tot 31 Maart.
  • Coconut Kiss Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk fruit melange met de smaak van kokos en ananas.

    Kleurrijk exotisch - en een andere kijk op biologische thee. Zon-gerijpte ananas en kokos alsof vers geplukt uit de palmboom, harmoniseren perfect samen in deze mix. Een Zuidzee zomer smaakbeleving.

     

  • Cranberry Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met cranberry. In deze vruchten melange zijn zoete appelstukjes aangevuld met de zuurgraad van hibiscus en perfect gecombineerd met een trendy cranberry smaak. De cranberry ondersteunt ter preventie van urineweg infecties bevat grote hoeveelheid vitamine C en antioxidanten. Versterkt het immuunsysteem, en maakt u minder snel vatbaar voor het krijgen van een verkoudheid of griep. De antioxidanten, die in de cranberry aanwezig zijn, beschermen onze hart- en bloedvaten. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Cranberry Grenadine Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Een laag-zurige fruit melange met de sterke smaak van cranberry, goji en açai "power fruit", zoet en sappig, afgerond met grenadine aroma.
  • Fig Basil Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met basilicum en vijgen. Deze mix van milde zuurheid, zoet fruit en licht kruidige basilicum word vervolmaakt door de heerlijke exotische smaak van vijgen.
  • Fig Rosé Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel, karamel en vijg. Subtiele harmonieuze en zoete samenstelling gemaakt van zongerijpte vijgen, appels en sappige ananas, heerlijk geaccentueerd met de smaak van karamel gekonfijte amandelen en een vleugje rozen.
  • Fiona's Fruit Cake Login om onze prijzen te zien.

    Als Schots meisje houdt Fiona van fruit, zoals appels, peren, bessen en rozijnen, die in bijna elke Schotse fruitcake te vinden zijn. Deze zijn ook super lekker warm doordrenkt. Deze aromatische fruitmelange overtuigt met fruitige en kruidige tonen.

  • Fireplace Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met kaneel. De meest originele onder de fruit melanges, welke een grote populariteit geniet, niet alleen in het winter kerst seizoen ! De pittige kaneel smaak is verfijnd met de zoetheid van rooibos en natuurlijke vanille stukjes.
  • Fruit Active Login om onze prijzen te zien.

    Deze kleurrijke vruchtentheemelange is een echte alleskunner die op vakkundige wijze de zoetheid van tropisch fruit combineert met de fijne zuurgraad van hibiscusbloesems. Of het nu warm of ijskoud is, deze fruitige mix is ​​de perfecte metgezel voor alle buitenactiviteiten voor het hele gezin.

    Trendsetter met succesgarantie
    Ook als ijsthee een echte traktatie

    Voedingswaarde-etikettering noodzakelijk in de EU

  • Fruit Basket Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en vlierbes. De naam zegt het al, deze natuurlijke mix heeft alles wat je zou vinden in een fruitmand. Frambozen, kersen, ananas, bananen en vlierbessen. Dit alles zet deze melange in, te komen tot een ware smaak explosie. Zonder enige toegevoegde smaakstoffen.
Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd