Fruit melanges

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 95

  • Blood Orange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel. De uitdagende noot van bloedsinaasappelen fijn geharmoniseerd met de zoetheid van appels en de zuurgraad van hibiscus maakt deze vruchten melange een zeer bijzondere traktatie.
  • Blueberry-mint Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde fruitmelange.

    Een frisse muntsmaak ontmoet een volle bosbessentoon en voegt iets extra toe aan deze fruitmelange!

    *Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

    Ook heerlijk als iced tea.

  • Blueberry-Yoghurt Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met blauwe bes en yoghurtsmaak. Niet alleen populair in de koele regio's - in deze fruit melange zijn de fruitige hint van blauwe bessen gecombineerd met een yoghurt smaak garandeert een bijzondere smaakbeleving voor de smaakpapillen.
  • Camomile-Banana Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatisserde melange van kruiden en fruit

    Met de smaak van: Kamille, Banaan.

    • ook geschikt als iced tea.

  • Candied Almonds Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel. Geliefd, ongeacht waar. Op kerstmarkten, bij het "Oktoberfest", op kermissen. Deze laag-zurige fruit samenstelling overtuigt met zijn verfijnde verleidelijke zoete smaak van gekonfijte amandelen.
  • Candied Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit en kruiden. Een laag-zurig, fruitig en kruidige fruit samenstelling. Vers puur gember extract samen gebracht met de zoetheid van gekonfijte gember en exotische vruchten. Een hoogtepunt voor iedereen die gaat voor " Hot "
  • Candied Nuts Login om onze prijzen te zien.
    Dit zoete aroma is onmiskenbaar op de kermis en kan van ver worden geroken - gekonfijte geroosterde noten. We hebben deze smaakervaring opnieuw gecreëerd in onze nieuwe fruitmelange / kruidenmix. Hazelnoten en amandelen geven een nootachtige smaak, terwijl rooibosthee en zoete bramenblaadjes deze heerlijke thee mix een lichte zoetheid geven, maar zonder suiker.
  • Caribbean Love Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit en kruiden melange met banaan en ananas. Een exotische fruit melange met weelderig groene nootachtige bamboe bladeren in een verleidelijke samenstelling van exotische zoete ananas, banaan, mango en kokos.
  • Cherry Cassis Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruitmix melange met de smaak van zwarte bes en kersen. De smaak van vers geplukte kersen, gecombineerd met een vleugje cassis aroma resulteert in een prachtige melange.
  • Cherry Trifle Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met kersen en marsepein. De fruitige smaak van sappige kersen harmoniseert met de zoete hint van marsepein, waardoor u deze zoete verleiding niet kunt weerstaan.
Filter by

Categorie

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd