Smaakvol als Iced Tea

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 40

Huidige filters
  • Apple Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en gember. Deze laag-zurige vruchten samenstelling is gemengd met een fijne rijpe appel en de lichte kruidigheid van gember, waardoor het leidt tot een heerlijke smaak ervaring - zowel warm als koud te serveren.
  • Aqua de Jamaica Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. De exotische-fruitige compositie met de smaak van kiwi en cactusvijg brengen u tot geweldige zonnige hoogtepunten in Caribische dromen.
  • Berry Treat Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Een fruitige compositie van sappige rijpe bessen en cassis smaak. Fijne zoete tonen van bramenblad perfectioneren deze volle bessenmelange en bieden een echte smaakervaring. Een echte eyecatcher

    Uitzonderlijke mix met veel potentie.

    Een fijne bessen smaak • Ook heerlijk als ijsthee.*Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

  • Blackberry-Elderberry Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met bessen. Deze vruchten melange met de lucht gedroogde fruitige vlierbessen en bramen overtuigt zelfs zonder extra aroma.
  • Blood Orange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel. De uitdagende noot van bloedsinaasappelen fijn geharmoniseerd met de zoetheid van appels en de zuurgraad van hibiscus maakt deze vruchten melange een zeer bijzondere traktatie.
  • Camomile-Banana Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatisserde melange van kruiden en fruit

    Met de smaak van: Kamille, Banaan.

    • ook geschikt als iced tea.

  • Caribbean Love Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit en kruiden melange met banaan en ananas. Een exotische fruit melange met weelderig groene nootachtige bamboe bladeren in een verleidelijke samenstelling van exotische zoete ananas, banaan, mango en kokos.
  • Fruit Active Login om onze prijzen te zien.

    Deze kleurrijke vruchtentheemelange is een echte alleskunner die op vakkundige wijze de zoetheid van tropisch fruit combineert met de fijne zuurgraad van hibiscusbloesems. Of het nu warm of ijskoud is, deze fruitige mix is ​​de perfecte metgezel voor alle buitenactiviteiten voor het hele gezin.

    Trendsetter met succesgarantie
    Ook als ijsthee een echte traktatie

    Voedingswaarde-etikettering noodzakelijk in de EU

  • Fruit Garden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Deze vruchten melange is een frisse zomerse verschijning met de fruitige en zoete smaak van abrikozen en perzik.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
Pagina
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd