Mild - Laag Zurig

 

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 25

Huidige filters
  • Apple Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en gember. Deze laag-zurige vruchten samenstelling is gemengd met een fijne rijpe appel en de lichte kruidigheid van gember, waardoor het leidt tot een heerlijke smaak ervaring - zowel warm als koud te serveren.
  • Berry Sextett Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met bessensmaak. De fruitige smaak van aromatische bramen, blauwe bessen, zwarte bessen en slee-pruimen staat garant voor een bijzondere ervaring.
  • Candied Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit en kruiden. Een laag-zurig, fruitig en kruidige fruit samenstelling. Vers puur gember extract samen gebracht met de zoetheid van gekonfijte gember en exotische vruchten. Een hoogtepunt voor iedereen die gaat voor " Hot "
  • Caribbean Love Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit en kruiden melange met banaan en ananas. Een exotische fruit melange met weelderig groene nootachtige bamboe bladeren in een verleidelijke samenstelling van exotische zoete ananas, banaan, mango en kokos.
  • Cranberry Grenadine Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Een laag-zurige fruit melange met de sterke smaak van cranberry, goji en açai "power fruit", zoet en sappig, afgerond met grenadine aroma.
  • Fig Basil Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met basilicum en vijgen. Deze mix van milde zuurheid, zoet fruit en licht kruidige basilicum word vervolmaakt door de heerlijke exotische smaak van vijgen.
  • Fruit Basket Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en vlierbes. De naam zegt het al, deze natuurlijke mix heeft alles wat je zou vinden in een fruitmand. Frambozen, kersen, ananas, bananen en vlierbessen. Dit alles zet deze melange in, te komen tot een ware smaak explosie. Zonder enige toegevoegde smaakstoffen.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
  • Fruitful Berry Compote Login om onze prijzen te zien.
    Een echte fruit bom, zoals mama's bessencompote! Gevuld met fruitige, licht zure bessen, deze fruitmelange doet ons denken aan warme zonnige uren en bessen plukken in onze eigen tuin.
  • Have Fun Login om onze prijzen te zien.
    Met zijn exotische geur en smaak van meloen, perzik, ananas en kiwi is deze blend echt een verleidelijke ervaring. Het gerucht gaat dat dit te danken is aan de sexy damianabladeren. Hoe dan ook, have fun!
Pagina
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd