Mild - Laag Zurig

 

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 32

  • My Thai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange / kruidenmengsel met appel, kokos en gember. Heerlijk zacht en verleidelijk zoete mix van tropische vruchten en exotische specerijen.
  • Peach Apple Carrot Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van groente en fruit, o.a. appel, wortel, en perzik. Sappige perzik en knapperige appel ontmoeten zoete wortelen. Deze vruchten melange is een verrassende smaakervaring.
  • Peach Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met perzik. In deze laag-zurige fruit melange is de volledige fruitige zachte perzik verfijnd met de exotische zoetheid van ananas.
  • Plum-Cinnamon Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange / kruidenmengsel. Deze laag-zure mix van vruchten en kruiden wordt voorzichtig verfijnd met de smaak van pruimen en kaneel.
  • Queen of Mint Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met bessen en munt.De frisse smaak van pepermunt en nana mint met de smaak van fruitige bessen creëren deze harmonieuze fruit melange.
  • Relax Yourself Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit, o.a. peer en steranijs. Een mix van dagelijkse zaken houden u vaak nog lang bezig. Ontdek dan deze rustgevende mix waarbij u alle drukte van u af laat glijden. Relax !! Laat uw geesten stromen. Deze verrassende vruchten samenstelling met sappige peren is harmonisch verfijnd met kruidige steranijs en zoete venkel.
  • Rose Fairy Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met druiven en rozen. En daar was een fruitige zoete vruchten melange met duizenden geurende bloeiende rozen en de heerlijk zoete smaak van druiven. Gewoon een magische creatie!
  • Safran-Orange Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel en safraan. Een smakelijke fruit combinatie.
  • Sea Buckthorn-Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit en rooibos met de smaak van gember en duindoorn bessen. Zand, duin, strand en zee - in deze laag-zurige fruit melange ontmoet een typische Scandinavische smaak van duindoorn bessen een licht kruidige gember.
  • Sun Da Capo Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met citroen en ananas. In deze laag-zurige fruit melange word de smaak van de zomer ananas en zongerijpte citroenen verfrissend gecombineerd met citroengras, en citroen mirte zet de toon.
Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd