Mild - Laag Zurig

 

 

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-20 van 32

  • Fig Rosé Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel, karamel en vijg. Subtiele harmonieuze en zoete samenstelling gemaakt van zongerijpte vijgen, appels en sappige ananas, heerlijk geaccentueerd met de smaak van karamel gekonfijte amandelen en een vleugje rozen.
  • Fruit Basket Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en vlierbes. De naam zegt het al, deze natuurlijke mix heeft alles wat je zou vinden in een fruitmand. Frambozen, kersen, ananas, bananen en vlierbessen. Dit alles zet deze melange in, te komen tot een ware smaak explosie. Zonder enige toegevoegde smaakstoffen.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
  • Fruitful Berry Compote Login om onze prijzen te zien.
    Een echte fruit bom, zoals mama's bessencompote! Gevuld met fruitige, licht zure bessen, deze fruitmelange doet ons denken aan warme zonnige uren en bessen plukken in onze eigen tuin.
  • Have Fun Login om onze prijzen te zien.
    Met zijn exotische geur en smaak van meloen, perzik, ananas en kiwi is deze blend echt een verleidelijke ervaring. Het gerucht gaat dat dit te danken is aan de sexy damianabladeren. Hoe dan ook, have fun!
  • Honey & Marzipan Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruitmelange/kruidenmelange met de smaak van honing en marsepein.

    • Extra voordelig.

  • Hot Fudge Apple Pudding Login om onze prijzen te zien.

    Gearomatiseerde fruit melange met de smaak van o.a. appel en kaneel. Deze laag-zurige fruit melange smaakt als een zelfgemaakte fruitige-romige pudding met romige en zoete karamel saus.

  • Lime-Strawberry Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met limoen en aardbei. In deze vruchten creatie met de rijpe smaak van fruitige aardbeien krijgt het iets speciaals onder druk van verse limoen.
  • Mango Moments Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met mango en specerijen. Laag in zuur, zoete en exotische smaak samenstelling gemaakt van mango, tropische kokosnoot, en kruidige gember. Verfijnd met een verleidelijk en aantrekkelijk zoet-pikant boeket van kruiden.
  • Merlin's Elixir Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange. Heerlijk licht zoetig en laag in zuur fruit melange met de frisse citrus noot van citroen mirte. Je proeft de magie van Merlijn's toverstokje ! Een echt kunstwerkje.
Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd