Gearomatiseerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 57

Huidige filters
  • 12 Berries Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde fruit melange.

    Een vol dozijn verschillende sappige bessen maken deze fruitmix tot een echte smaakervaring. Zoete bosbessen, smakelijke bramen, sleepruimen en vlierbessen zorgen voor een prachtige diep rode en fruitige theedrank.
  • Amaretto Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amaretto smaak. Het typische amaretto karakter ideaal gezien met een fijn vleugje amandelen. Door het toevoegen van een vleugje room is deze vruchten melange een echt alternatief voor de klassieke genieter op koude dagen.
  • Apple Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en gember. Deze laag-zurige vruchten samenstelling is gemengd met een fijne rijpe appel en de lichte kruidigheid van gember, waardoor het leidt tot een heerlijke smaak ervaring - zowel warm als koud te serveren.
  • Apple Lemon Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met appel en citroen. Deze vruchten melange verwent uw smaakpapillen met de zoetheid van appels en een stevige citroen noot, en is perfect afgerond met kostbare vanille stukjes.
  • Aqua de Jamaica Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. De exotische-fruitige compositie met de smaak van kiwi en cactusvijg brengen u tot geweldige zonnige hoogtepunten in Caribische dromen.
  • Berry Sextett Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met bessensmaak. De fruitige smaak van aromatische bramen, blauwe bessen, zwarte bessen en slee-pruimen staat garant voor een bijzondere ervaring.
  • Blood Orange Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met sinaasappel. De uitdagende noot van bloedsinaasappelen fijn geharmoniseerd met de zoetheid van appels en de zuurgraad van hibiscus maakt deze vruchten melange een zeer bijzondere traktatie.
  • Blueberry-Yoghurt Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met blauwe bes en yoghurtsmaak. Niet alleen populair in de koele regio's - in deze fruit melange zijn de fruitige hint van blauwe bessen gecombineerd met een yoghurt smaak garandeert een bijzondere smaakbeleving voor de smaakpapillen.
  • Candied Ginger Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van fruit en kruiden. Een laag-zurig, fruitig en kruidige fruit samenstelling. Vers puur gember extract samen gebracht met de zoetheid van gekonfijte gember en exotische vruchten. Een hoogtepunt voor iedereen die gaat voor " Hot "
  • Caribbean Love Dream Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit en kruiden melange met banaan en ananas. Een exotische fruit melange met weelderig groene nootachtige bamboe bladeren in een verleidelijke samenstelling van exotische zoete ananas, banaan, mango en kokos.
Pagina
Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd