Gearomatiseerd

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 70

  • Fig Rosé Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met amandel, karamel en vijg. Subtiele harmonieuze en zoete samenstelling gemaakt van zongerijpte vijgen, appels en sappige ananas, heerlijk geaccentueerd met de smaak van karamel gekonfijte amandelen en een vleugje rozen.
  • Fireplace Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke fruit melange met kaneel. De meest originele onder de fruit melanges, welke een grote populariteit geniet, niet alleen in het winter kerst seizoen ! De pittige kaneel smaak is verfijnd met de zoetheid van rooibos en natuurlijke vanille stukjes.
  • Fruit Garden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. Deze vruchten melange is een frisse zomerse verschijning met de fruitige en zoete smaak van abrikozen en perzik.
  • Fruit Symphony Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit / kruiden melange met abrikoos, perzik en aardbei. Vele kleurrijke bloemen komen samen met de smaak van fruitige aardbeien zoete perziken en abrikozen. Deze mix plaatst u in een bijzonder goed humeur!
  • Fruitful Berry Compote Login om onze prijzen te zien.
    Een echte fruit bom, zoals mama's bessencompote! Gevuld met fruitige, licht zure bessen, deze fruitmelange doet ons denken aan warme zonnige uren en bessen plukken in onze eigen tuin.
  • Gourmet Apple Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met appel en vanille. In deze vruchten samenstelling met de fruitige en zoete smaak van appels is een perfecte combinatie gevonden in een fijne vanille smaak met verfijnde vanille stukjes.
  • Grandpa's fruitgarden Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange. In deze laag-zurige fruit melange is de frisse sprankelende smaak van aardbeien en rabarber perfect verfijnd met een uitdagende noot van bessen en creëert een fruitige frisse smaakbeleving voor jong en oud. Opa's fruittuin, een frisse beleving !
  • Have Fun Login om onze prijzen te zien.
    Met zijn exotische geur en smaak van meloen, perzik, ananas en kiwi is deze blend echt een verleidelijke ervaring. Het gerucht gaat dat dit te danken is aan de sexy damianabladeren. Hoe dan ook, have fun!
  • Hawaii Cocktail Login om onze prijzen te zien.
    Gearomatiseerde fruit melange met perzik en ananas. De exotische en zoete vleugjes ananas, papaya en mango worden zachtjes afgerond met zachte perzik smaak en biedt het pure "Aloha" gevoel in deze vruchten melange.
  • Heavens Berry Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke fruit melange met framboos. Dankzij de smaakvolle fruitige frisse smaak van frambozen is deze vruchten melange een een beleving om bij weg te dromen.

    Receptuur gewijzigd met artikelnummer 40227.

Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd