Zwart Biologisch

Onze theeën met het EU Organic Logo zijn afkomstig van gecertificeerd biologische plantages en voldoen aan de strenge eisen van de EU biologische regelgeving.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Huidige filters
  • Chai Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van zwarte thee en specerijen. Een volle zwarte thee met gedurfde specerijen. Deze chai thee heeft een harmonieuze evenwichtige smaak en is perfect voor het maken van de immer populaire chai latte. Zet naar smaak een sterke infusie van de thee, bereid met warme melk en als kroon van de latte een ruime hoeveelheid opgeschuimde melk.
  • Cinnamon-Orange Organic tea Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde melange van zwarte thee en kruiden

    De basis is een fijn aromatische zwarte thee van de buitengewone oorsprong Mozambique.

    We hebben deze aangename zwarte thee verfijnd met een klassieke kaneel-oranje toets.

    * Gecertificeerd biologisch, DE-ÖKO-006

  • Earl Grey Leaf Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee, citroen-achtig met bergamot. Fijne Ceylon bekroond met China thee, White Buds Mao Jian Superior, fijn afgerond met natuurlijk bergamot aroma. 

  • Earl Grey Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met citroen-achtige smaak, en bergamot. Delicate zwarte Ceylon thee afgerond en verfijnd met de fijnste natuurlijke bergamot olie. Gecertificeerd biologisch.
  • Ginger Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee met een kruidige gember smaak. Een samenstelling die maakt dat je overal een warm gevoel hebt - niet alleen op koude dagen. De van nature kruidige hint van gember vermengt met de karakteristieke zwarte thee vervuld met een lichte en aangename kruidigheid.

Filter by
Huidige filters

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd