Kruiden Biologisch

Onze theeën met het EU Organic Logo zijn afkomstig van gecertificeerd biologische plantages en voldoen aan de strenge eisen van de EU biologische regelgeving.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 11-15 van 15

  • Morning Dew Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en fruit. Een ochtend dauw verse pepermunt gecombineerd met citroen mirte en citroengras zorgen voor een zachte smaak ervaring.
  • Mountain Herbal Blend Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad

    Natuurlijke kruidenmelange.

    Beklim de top van plezier met onze bergkruidenmelange.

    Aromatische klassieke biologische kruiden zoals salie en tijm ontmoeten anijs en Oost-Indische kers, waardoor deze speciale melange een echte traktatie is voor alle liefhebbers van kruidenthee.

    Perfect als ijsthee.

    Gecertificeerd organisch, NL-BIO-01

  • Nana Mint Organic Tea*, cut leaves Login om onze prijzen te zien.
    Gesneden Nana mint.
  • Refreshing Herbs Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Natuurlijke mix van kruiden en specerijen. Samen zijn ze sterk! Spicy-hot gember en fris citrus citroengras. U voelt zich weer fit met deze frisse en toch pittige combinatie. O.a. gember werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft ook een licht vochtafdrijvend effect. Het vergemakkelijkt het onder controle houden van een hoge bloeddruk. ( Wij adviseren u voor medisch advies uw huisarts te raadplegen.)
  • Sleep Delight Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Venkel- en braambladeren geven zoete tonen aan deze aromatische melange. In combinatie met pittige citroenmelisse zorgt deze kruidenmelange voor een bijzondere smaakbeleving.

Pagina
Filter by

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd