Groen Biologisch

Onze theeën met het EU Organic Logo zijn afkomstig van gecertificeerd biologische plantages en voldoen aan de strenge eisen van de EU biologische regelgeving.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 21-30 van 36

  • Japan Matcha Megumi - Ceremonial Premium, Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Niet op voorraad

    Groene thee Kagoshima, Zuid-Japan.

    • Superieure ceremoniële kwaliteit

  • Japan Sencha Matcha Tamayura Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Sensationele compositie van Japan.
  • Japan Sencha Midori Green Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Deze premium Japanse organische Sencha produceert een smaragdgroen glanzend blad gecombineerd met een zeer aromatische afdronk.
  • Japan Sencha Uji ( Arata ) Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.
    Groene Japanse thee uit de provincie Kyushu.
  • Japan Shincha Gyokuro Homare Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Groene thee Kagoshima, Zuid-Japan.

    • Eerste pluk   • Geschikt voor meerdere infusies

  • Japan Tamaryokucha Mikazuki Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Groene Thee Miyazaki, Zuid Japan

    • Extra geroosterd.

  • Lime Ginger Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke mix van groene thee en specerijen en de smaak van gember en limoen. Milde Sencha gecombineerd met verse schillen van citrusvruchten, citroen mirte en pittige gember, verfijnd met zoetige kaneel en fijne reepjes wortel.

     

  • Matcha Hana Organic Login om onze prijzen te zien.

    Matcha Hana is een van de duurste theesoorten en wordt met de grootste zorg in Japan geproduceerd.
    Tijdens de productie staan ​​de theeplanten op de velden tijdelijk in de schaduw. Van deze gearceerde Japanse groene thee (Tencha) wordt het felgroene Matcha-poeder voorzichtig en langzaam gemalen. Onze gecertificeerde biologische Matcha's komen voor 100% uit Japan. In Japan wordt het theeblad verbouwd en geoogst, de thee wordt verwerkt, vermalen tot Matcha en verpakt. Matcha wordt verkregen door de Tencha zeer fijn te malen. Voor de Tencha-productie wordt een theeblad gebruikt dat meer dan 18 dagen in de schaduw staat. Door de schaduwwerking wordt het blad donkerder en intenser. Dit leidt tot de intense, felgroene kleur van Matcha van hoge kwaliteit. Bovendien worden de bladnerven en stengels gescheiden van het bladvlees om een ​​bijzonder fijn smaakprofiel te verkrijgen. Hoe fijner verwerkt en gemalen, hoe aromatischer de smaak en hoe zachter het gevoel in de mond. Een bijzonder indrukwekkende kwaliteitsindicator is de kleur van het poeder.Hoe donkerder en groener, hoe beter de kwaliteit en hoe fijner de smaak.

  • Matcha Kaori Organic Login om onze prijzen te zien.

    Matcha Kaori is naast onze Matcha Hana een van de duurdere theesoorten en wordt met de grootste zorg in Japan geproduceerd. Tijdens de productie staan ​​de theeplanten op de velden tijdelijk in de schaduw. Van deze gearceerde Japanse groene thee (Tencha) wordt het felgroene Matcha-poeder voorzichtig en langzaam gemalen. Onze gecertificeerde biologische Matcha's komen voor 100% uit Japan. In Japan wordt het theeblad verbouwd en geoogst, de thee wordt verwerkt, vermalen tot Matcha en verpakt. Matcha wordt verkregen door de Tencha zeer fijn te malen.
    Voor de Tencha-productie wordt een theeblad gebruikt dat meer dan 18 dagen in de schaduw staat. Door de schaduwwerking wordt het blad donkerder en intenser. Dit leidt tot de intense, felgroene kleur van Matcha van hoge kwaliteit. Bovendien worden de bladnerven en stengels gescheiden van het bladvlees om een ​​bijzonder fijn smaakprofiel te verkrijgen. Hoe fijner verwerkt en gemalen, hoe aromatischer de smaak en hoe zachter het gevoel in de mond. Een bijzonder indrukwekkende kwaliteitsindicator is de kleur van het poeder. Hoe donkerder en groener, hoe beter de kwaliteit en hoe fijner de smaak.

  • Mindfulness & Tea Energy Organic Tea* Login om onze prijzen te zien.

    Natuurlijke melange van groene thee, stukjes fruit en kruiden.

    • Natuurlijk, zonder toegevoegde smaakstoffen

Filter by

Oogst

Regio/land

Allergeenvrij

Temperatuur

Zettijd