Nieuws en Aanbiedingen

Nieuw in het assortiment

Wij presenteren met trots een aantal nieuwe zomerse variaties in thee en accessoires waarbij een spontaan vakantie gevoel ontstaat of met andere woorden het zoete leven kan beginnen. ( La dolce Vita ! )
Onder deze slogan treft u dan ook de diversiteit voor deze zomer.

Lapsang Souchong - Tarry Souchong

Door de verfijnde analyse in ons controle systeem is er een stofje gevonden in de Lapsang souchong waardoor wij hebben moeten besluiten dit product niet meer aan te bieden tot dat er meer duidelijkheid is betreffende eventuele gevolgen voor de gezondheid.

Treasure Tea Company since 1949

Ttc_old .
Treasure Tea Company B.V. werd opgericht in 1949 door een telg uit een bekend geslacht van koffie-, thee- en tabakshandelaren. Een geslacht van keurmeesters, met een door ervaring gescherpt “zesde zintuig” voor de beste importkwaliteit.

Treasure Tea Company selecteerde dan ook de fijnste theesoorten over de gehele wereld en stelde met grootste zorg de eigen melanges samen. Daarmee was en is een constante kwaliteit van het assortiment gegarandeerd.

Treasure Tea Company is dus al meer dan 60 jaar leverancier van kwaliteit theeën.
Tegenwoordig word er gebruik gemaakt van de proefkamers van de Gebr. Wollenhaupt in Reinbek ( DE ) daar worden geselecteerde theesoorten zorgvuldig beoordeeld op smaak, geur en kleur.
Zo maken zij aan de hand van de toegezonden monsters een keuze, waarna zij alleen de beste partijen kopen op de theeveilingen van Calcutta en Cochin (India), Colombo (Sri Lanka), Jakarta (Indonesie) en Nairobi (Kenia). Maar ook rechtstreeks van de plantages in diverse theeproducerende landen en kan Treasure Tea Company de beste soorten blijven verkopen.

Thee-college bij u in de zaak !

2008-04-06_14 .
Als de klanten van uw winkel meer informatie wensen over de oorsprong van thee en de mogelijkheden die er zijn omtrent thee, zoals het bereiden, diversiteit etc.
Dan kunt u een aanvraag doen om bij u in de zaak een thee college te geven.
“Voorwaarden”
Minimaal aantal van 10 deelnemers.

Vraag naar de kosten en mogelijkheden per mail via sales@treasuretea.nl

Uw bestelling in ons geheugen

Magazijn .
Op het moment dat u een bestelling doet maar deze nog niet aan ons verstuurd, blijft deze uiterlijk 7 dagen in ons systeem staan.
Dit word elke dag als u er iets nieuws aan toevoegt weer met 6 dagen verlengt.
Zo heeft u de mogelijkheid direct uw bestelling op te maken wanneer u iets nodig heeft.
Pas op, want na 7 dagen kunt u volledig opnieuw beginnen en is uw bestelling uit het systeem.