Nieuws en Aanbiedingen

Theereis naar Sri Lanka

Rondreis Januari 2018 gaat het weer gebeuren.
Een 13 daagse theereis naar Sri Lanka geheel verzorgd met een klein gezelschap van maximaal 12 personen.
U komt op de mooiste plekjes van Sri Lanka.
Wilt u meer informatie, mail dan naar Bakhuys@hightea-tuin.nl

Bezoek / afspraak

Sinds eind 2015 is Gaïrt Scholten werkzaam bij Treasure Tea Company.
Dit was voor 8 uur per week.
Omdat Gaïrt ons team echt versterkt is hij vanaf januari 2017, 24 uur per week werkzaam voor Treasure Tea Company en ondersteunt hij waar mogelijk en bouwt daarnaast een eigen klantenkring op voor zowel Treasure Tea Company als voor zijn eigen bedrijf / producten waarmee hij aansluit op het assortiment die wij aanbieden.
Omdat ons klantenbestand dusdanig is gegroeid kan het zijn dat Gaïrt ook eens bij u binnenstapt en graag uw wensen of vragen aan ons doorspeelt of ter plekke met u tot een oplossing probeert te komen.
Het is niet de bedoeling dat Gaïrt uw vaste contactpersoon vervangt, maar juist ondersteund omdat soms de tijd ontbreekt om duidelijk te laten zijn dat u belangrijk voor ons bent.
En omdat Gaïrt geen alledaagse naam is en de uitspraak vaak enige vragen oproept kunt u hem aanspreken als Kajurt.
Mocht u al eens met Gaïrt in gesprek willen, dan is hij bereikbaar op 06-14 272 148 of gairtscholten@treasuretea.nl

Nieuwe verrassingen in thee en accessoires

Bekijk de nieuwe items elders op de website en voeg ze toe aan uw volgende bestelling.

Feel-good Herbs (alkaline), item 43185
Greek Mountain Organic Tea*, item 43208
Refreshing Herbs Organic Tea*, item 43184
Rhubarb bedded in Herbs, item 40199
Tangerine meets Herbs, item 43187

Kijk bij “Trend range” en “Pasen” voor nieuwe accessoires

Lapsang Souchong - Tarry Souchong

Door de verfijnde analyse in ons controle systeem is er een stofje gevonden in de Lapsang souchong waardoor wij hebben moeten besluiten dit product niet meer aan te bieden tot dat er meer duidelijkheid is betreffende eventuele gevolgen voor de gezondheid.

Treasure Tea Company since 1949

Ttc_old .
Treasure Tea Company B.V. werd opgericht in 1949 door een telg uit een bekend geslacht van koffie-, thee- en tabakshandelaren. Een geslacht van keurmeesters, met een door ervaring gescherpt “zesde zintuig” voor de beste importkwaliteit. In 2008 stopte toenmalig directeur Jaap de Groot bij Treasure Tea Company en werd Ron Hannessen aangesteld die samen met Gerrit Scholten begon aan een nieuwe opzet die de trouwe Treasure Tea Company klanten nog beter van dienst zouden kunnen zijn.
Sinds die periode levert Treasure Tea Company rechtstreeks vanuit de magazijnen van de Gebr.Wollenhaupt in Reinbek en kan het huidige team zich richten op de wensen van de klant.
Nu bijna 10 jaar later zien we dat door gestage groei de nieuwe manier van werken word beloont en Treasure Tea Company naast kwaliteit ook de service en ondersteuning kan bieden die zo belangrijk is.