Nieuws en Aanbiedingen

Bezoek / afspraak

Sinds eind 2015 is Gaïrt Scholten werkzaam bij Treasure Tea Company.
Dit was voor 8 uur per week.
Omdat Gaïrt ons team echt versterkt is hij vanaf januari 2017, 24 uur per week werkzaam voor Treasure Tea Company en ondersteunt hij waar mogelijk en bouwt daarnaast een eigen klantenkring op voor zowel Treasure Tea Company als voor zijn eigen bedrijf / producten waarmee hij aansluit op het assortiment die wij aanbieden.
Omdat ons klantenbestand dusdanig is gegroeid kan het zijn dat Gaïrt ook eens bij u binnenstapt en graag uw wensen of vragen aan ons doorspeelt of ter plekke met u tot een oplossing probeert te komen.
Het is niet de bedoeling dat Gaïrt uw vaste contactpersoon vervangt, maar juist ondersteund omdat soms de tijd ontbreekt om duidelijk te laten zijn dat u belangrijk voor ons bent.
En omdat Gaïrt geen alledaagse naam is en de uitspraak vaak enige vragen oproept kunt u hem aanspreken als Kajurt.
Mocht u al eens met Gaïrt in gesprek willen, dan is hij bereikbaar op 06-14 272 148 of gairtscholten@treasuretea.nl

Nieuwe verrassingen in thee en accessoires

Bekijk de nieuwe items elders op de website en voeg ze toe aan uw volgende bestelling.

Feel-good Herbs (alkaline), item 43185
Greek Mountain Organic Tea*, item 43208
Refreshing Herbs Organic Tea*, item 43184
Rhubarb bedded in Herbs, item 40199
Tangerine meets Herbs, item 43187

Kijk bij “Trend range” en “Pasen” voor nieuwe accessoires

Lapsang Souchong - Tarry Souchong

Door de verfijnde analyse in ons controle systeem is er een stofje gevonden in de Lapsang souchong waardoor wij hebben moeten besluiten dit product niet meer aan te bieden tot dat er meer duidelijkheid is betreffende eventuele gevolgen voor de gezondheid.

Treasure Tea Company since 1949

Ttc_old .
Treasure Tea Company B.V. werd opgericht in 1949 door een telg uit een bekend geslacht van koffie-, thee- en tabakshandelaren. Een geslacht van keurmeesters, met een door ervaring gescherpt “zesde zintuig” voor de beste importkwaliteit.

Treasure Tea Company selecteerde dan ook de fijnste theesoorten over de gehele wereld en stelde met grootste zorg de eigen melanges samen. Daarmee was en is een constante kwaliteit van het assortiment gegarandeerd.

Treasure Tea Company is dus al meer dan 60 jaar leverancier van kwaliteit theeën.
Tegenwoordig word er gebruik gemaakt van de proefkamers van de Gebr. Wollenhaupt in Reinbek ( DE ) daar worden geselecteerde theesoorten zorgvuldig beoordeeld op smaak, geur en kleur.
Zo maken zij aan de hand van de toegezonden monsters een keuze, waarna zij alleen de beste partijen kopen op de theeveilingen van Calcutta en Cochin (India), Colombo (Sri Lanka), Jakarta (Indonesie) en Nairobi (Kenia). Maar ook rechtstreeks van de plantages in diverse theeproducerende landen en kan Treasure Tea Company de beste soorten blijven verkopen.

Uw bestelling in ons geheugen

Magazijn .
Op het moment dat u een bestelling doet maar deze nog niet aan ons verstuurd, blijft deze uiterlijk 7 dagen in ons systeem staan.
Dit word elke dag als u er iets nieuws aan toevoegt weer met 6 dagen verlengt.
Zo heeft u de mogelijkheid direct uw bestelling op te maken wanneer u iets nodig heeft.
Pas op, want na 7 dagen kunt u volledig opnieuw beginnen en is uw bestelling uit het systeem.